Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari

Wie nog een bijdrage wil uit het Schoolfeestfonds kan dat verzoek tot het einde van dit jaar indienen. In een persbericht zegt penningmeeester Henk Dollekamp van de stichting School en Volksfeest dat de eerst aanvragen inmiddels binnen zijn maar dat de ervaring leert dat de meeste verzoeken in de laatste maanden van het jaar binnen komen. Goorse verenigingen en instellingen kunnen voor bijzondere uitgaven of investeringen in 2017 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload via de Schoolfeestsite. Daarop staan tevens de voorwaarden. In 2016 is €35.750 uit het Schoolfeestfonds uitgekeerd aan 32 verenigingen en instellingen. De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht was ‘grootverdiener’ met een bedrag van €2500 uit het fonds.

Schoolfeestfondsgroot

Gerelateerde berichten

  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • Aanvragen Schoolfeestfonds kunnen nog tot 1 januari25 november 2019 Aanvragen Schoolfeestfonds kunnen nog tot 1 januari Goorse verenigingen en instellingen die een bijdrage uit het Schoolfeestfonds kunnen daarvoor nog tot 1 januari aanstaande een aanvraag indienen. De eerste verzoeken voor een financiële […]
  • Wie wil een bijdrage uit het Schoolfeestfonds?9 november 2015 Wie wil een bijdrage uit het Schoolfeestfonds? De stichting Goors School en Volksfeest wil ook in het komende jaar weer een aanzienlijke financiële bijdrage leveren aan investeringen van Goorse verenigingen en instellingen. Volgens […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]
  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]