Publiek nomineert geen ondernemers meer

De nominaties voor de verkiezing van ‘Ondernemer van het jaar’ in Goor worden dit jaar niet door het publiek gedaan maar alleen door de ondernemers zelf. Iedereen kon eerder stemmen uitbrengen via internet waarna er drie genomineerde bedrijven over bleven maar dat is nu niet meer zo. Voor de komende editie nomineren alle leden van Goor Collectief in de komende periode drie bedrijven. “Dit doen we om het zuiver te houden en recht te doen aan de traditie” aldus voorzitter Bart Wiegerinck die de definitieve nominaties binnen twee weken bekend zal maken. Op zondag 8 januari wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie bij De Bebsel de ‘Ondernemer van het jaar’ gekozen door alle aanwezigen. Het is de bedoeling om voor het publiek later een aparte verkiezing te organiseren.

Probinrouweler3Constant van de Riet van Probin werd vorig jaar ‘Ondernemer van het jaar’ in Goor

Gerelateerde berichten