‘Kunstgras met rubber gewoon bespelen’

De meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site vind dat er gewoon op kunstgras kan worden doorgespeeld met daarin de bediscussieerde rubber korrels. Die zouden kankerverwekkend kunnen zijn omdat eerder onderzoek, volgens het tv-programma Zembla, niet goed is uitgevoerd. 39% van de 800 stemmers denkt dat sprake is van een storm in een glas water. 36% vind ook dat er gewoon op gesport kan worden en zegt dat de nu lopende onderzoeken rustig moeten worden afgewacht. Een kwart van de respondenten is het daarmee absoluut niet eens en zegt dat er onmiddellijk zou moeten worden gestopt met het spelen op dergelijke kunstgrasvelden. Voorlopig wordt er op de Goorse kunstmatten gewoon gespeeld hangende de onderzoeken. De volgende poll gaat over het voorstel van de lokale PvdA om windmolens wel te plaatsen maar dan alleen op industrieterreinen. Goed idee of juist niet ? U mag het zeggen !

kunstgrastwenthe5Het leeuwendeel van Goor is (nog) niet bevreesd voor de rubberen kunstgraskorrels

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over Cannabisteelt7 oktober 2016 Goor verdeeld over Cannabisteelt De gemeente Hof van Twente wil Gorenaar Bart Hissink steunen in zijn strijd om de teelt van cannabis voor medicinaal gebruik te legaliseren. Hissink hoopt uiteindelijk dat wietteelt […]
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]
  • Ook lokale politiek mengt zich in kunstgrasdiscussie7 oktober 2016 Ook lokale politiek mengt zich in kunstgrasdiscussie De CDA-fractie in de Hof van Twente heeft schriftelijke vragen gesteld over het gebruik van rubber korrels op de kunstgrasvelden in Goor en omgeving. Raadslid Arjan Mulder uit Delden wil […]
  • Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister29 december 2020 Polls: Geen losgeld betalen en het kerkbezoek van de minister De gemeente Hof van Twente heeft er goed aan gedaan om geen losgeld te betalen aan de criminelen die inbraken in het computersysteem van de gemeente en 750.000 euro vroegen voor het […]
  • Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat15 maart 2016 Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van […]