Tweede Playbackshow De Whee

Bij Café De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag van 19.30 uur worden afgewerkt onder leiding van DJ Hans. Voelt u nog de behoefte om ook op het podium te verschijnen, meld je dan aan via deze pagina. 

playbackshow

Gerelateerde berichten

  • Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars10 maart 2016 Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars De mars van FC Twente-supperters, zaterdag, van het volkspark in Enschede naar stadion De Grolsch Veste, zal niet worden begeleid door de show en drumfanfare van Apollo. De Goorse […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • Dameselftal wint Twenthe got talent16 januari 2017 Dameselftal wint Twenthe got talent Een bomvolle kantine op sportpark 't Piepwillem gistermiddag. Daar werd het jaarlijkse festijn 'Twenthe got talent' gehouden. Een bonte verzameling van acts verzorgd door de teams van de […]
  • Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow12 januari 2019 Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow Met een spetterende en 'voedzame' act maakte Hector jo13-1 vanmiddag de meeste indruk tijdens de jeugd-playbackshow van SV Hector. Met een medley over eten en drinken onder de titel […]
  • Café de Whee in de verkoop14 september 2019 Café de Whee in de verkoop Het Goorse Café de Whee gaat in de verkoop. Hendrik Kramer, uitbater van de kroeg, zegt na elf jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij geeft aan meer tijd te willen hebben voor […]