Tweede Playbackshow De Whee

Bij Café De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag van 19.30 uur worden afgewerkt onder leiding van DJ Hans. Voelt u nog de behoefte om ook op het podium te verschijnen, meld je dan aan via deze pagina. 

playbackshow

Gerelateerde berichten

  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars10 maart 2016 Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars De mars van FC Twente-supperters, zaterdag, van het volkspark in Enschede naar stadion De Grolsch Veste, zal niet worden begeleid door de show en drumfanfare van Apollo. De Goorse […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest30 maart 2020 GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest Het nieuwe Goorse GYG Entertainment heeft een Singer-songwriter en DJ-contest op touw gezet waaraan, in deze Corona-crisis, iedereen thuis mee kan doen. Muzikanten, zangers en DJ’s uit […]
  • Goorse DJ Jan Smit populairste party-DJ1 december 2019 Goorse DJ Jan Smit populairste party-DJ De van oorsprong Goorse discjockey Jan Smit is verkozen tot populairste party-dj van Nederland. Hij kreeg tijdens de zogenoemde Party-awards de juryprijs. In de door het publieg gekozen […]