Weer grote prijs voor Yalp

Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje Handelsmissiefonds. Het bedrijf van directeur Ben Admiraal wordt nu een jaar lang intensief begeleid door grote bedrijven als ING en KLM, om internationaal handel te kunnen drijven. Yalp schreef een exportplan dat werd gekozen uit meer dan 600 inschrijvingen. Admiraal nam de prijs gisteren op Schiphol in ontvangst. Een maand geleden won Yalp ook al de World Trade Center Export Award Oost.

benadmiraal1Ben Admiraal

Gerelateerde berichten

  • Weer kans op prijs Yalp9 januari 2015 Weer kans op prijs Yalp Het Goorse bedrijf Yalp maakt weer kans om een grote innovatieprijs in de wacht te slepen. Nadat met de zogenoemde Fono, een interactieve draaitafel, al een Europese prijs werd gewonnen, […]
  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]
  • Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking25 oktober 2015 Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking Het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan China kreeg vandaag een Goors tintje. Het paar bezocht in Peking een basisschool waar kinderen geschoold worden in het […]
  • Admiraal geen Twents zakenman van het jaar21 november 2015 Admiraal geen Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is er niet in geslaagd om Twents zakenman van het jaar te worden. De directeur van het succesvolle Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp moest zijn meerdere erkennen in Marc […]
  • Yalp genomineerd voor award18 oktober 2016 Yalp genomineerd voor award Een eervolle nominatie en erkenning voor Yalp. De Goorse wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van interactieve sport- en speeltoestellen behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor […]