Een kijkje in het nieuwe uitvaarthuis…

Het nieuwe uitvaarthuis De Hof wordt morgen officieel in gebruik genomen met de openingshandeling van burgemeester Ellen Nauta. Zaterdag is er een open dag (11.00 uur – 16.00 uur) waar iedereen welkom is om een kijkje te nemen in het fonkelnieuwe onderkomen aan de Diepenheimseweg naast De Klokkenkamp. Het uitvaarthuis is een initiatief van de Goorse onderneemster Tonny Kranenberg die wil benadrukken dat het nieuwe huis volledig los staat van de eveneens vernieuwde Klokkenkamp en niet geloofsgebonden is. “Hier kan iedereen terecht”. Kranenberg runt haar uitvaartonderneming samen met de Goorse medewerkers Rainier Ensink en Aniek ten Zende. Als voorschot op de open dag mocht Goorsnieuws alvast een kijkje nemen in het nieuwe uitvaarthuis. Klik op ‘lees meer’ voor de foto’s.

dehofuitvaarttrio

uitvaarthuis3Ingang naast de achterzijde van de Hofkerk

uitvaarthuis8De gang met blokken voor het tekenen van de condoleance

uitvaarthuis7De plek waar de overledene de laatste eer kan worden bewezen

uitvaarthuis9De ruimte waar gecondoleerd kan worden

uitvaarthuis11Kamer waar naasten altijd hun overleden dierbare kunnen bezoeken

uitvaarthuis4De koeling

Gerelateerde berichten

  • Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven16 oktober 2015 Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven De komst van het nieuwe uitvaartcentrum en de verbouw van de Klokkenkamp bij De Hofkerk is hoogst onzeker geworden. Bezwaren van uitvaartondernemer Jan Nijhuis uit Bentelo dreigen roet in […]
  • Open Dag De Hof over overlijden en uitvaartzorg30 oktober 2019 Open Dag De Hof over overlijden en uitvaartzorg Op zaterdag 9 november is er een groots opgezette Open Dag van Uitvaarthuis De Hof. Dan zijn er tussen 11:00 uur en 16:00 uur diverse activiteiten en sprekers en worden allerhande vragen […]
  • Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp30 augustus 2016 Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp De verbouwing van de Klokkenkamp op het Goorse Kerkplein nadert zijn voltooïing en om extra financiële middelen om onder meer zonnepanelen te kunnen aanschaffen, wordt volgende week […]
  • Bezwaren tegen bouw Klokkenkamp ongegrond19 november 2015 Bezwaren tegen bouw Klokkenkamp ongegrond Als het aan de gemeente Hof van Twente ligt mag er gewoon worden begonnen met de bouw van het nieuwe uitvaartcentrum De Klokkenkamp. De door de Bentelose uitvaartondernemer Jan Nijhuis […]
  • Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start9 december 2015 Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start Er wordt toch een begin gemaakt met de bouw van het nieuwe Uitvaarthuis van de Goorse uitvaartleider Tonny Kranenberg. De bouw zal begin volgend jaar van start gaan. Dan krijgt ook […]