Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo

Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen treinen tussen Delden en Hengelo door een kapot treinstel bij het station Gezondheidspark. Treinreizigers moeten daardoor van Zutphen via Deventer naar Hengelo om de bestemming alsnog te bereiken. Ook rijden er stopbussen tussen Delden en Hengelo. De verwachting is dat de problemen aan het begin van de avond voorbij zijn.

Treinsyntus

Gerelateerde berichten

  • Treinverkeer enkele uren gestremd26 februari 2017 Treinverkeer enkele uren gestremd Het treinverkeer tussen Goor en Hengelo was aan het begin van de middag enkele uren gestremd door een defecte trein. Carnavalminnende Gorenaren die onderweg waren naar Oldenzaal liepen […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]
  • Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik2 februari 2017 Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik De nieuwe fietsenstallingen voor het Goorse treinstation zijn klaar voor gebruik. Spoorbeheerder Prorail heeft de fietsenstallingen voorzien van extra fietsberg-ruimte boven de stallingen […]
  • Treinen blijven om het half uur rijden21 januari 2015 Treinen blijven om het half uur rijden Er komt geen verandering in de dienstregeling van treinvervoerder Syntus op het traject Oldenzaal-Zutphen waaraan ook station Goor ligt. De lokale PvdA-fractie stelde gisteravond in de […]
  • Punten sparen op Goors station en in de trein27 oktober 2015 Punten sparen op Goors station en in de trein Treinreizigers van en naar Goor kunnen vanaf vandaag punten sparen voor producten en activiteiten als er buiten de spits gereisd wordt. Syntus heeft op het traject […]