Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel

Bar Bistro d’Olde Smidse, installatiebedrijf Holshof en aannemersbedrijf Haafkes (het bouwbedrijf van Lucas en Fons Haafkes) zijn de genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ in Goor voor het jaar 2016. De drie bedrijven werden door de eigen leden genomineerd per mail en zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari in de koker gaan en verkozen worden door de aanwezige genodigden. Vorig jaar werd Constant van de Riet van Probin nog ondernemer van het jaar. De nieuwe genomineerden werden vanavond bekend gemaakt tijdens de jaarvergadering van Goor Collectief bij De Ster. Daar werden ook twee nieuwe ‘loten’ aan de boom van de ondernemersvereniging gepresenteerd. De sectie kunst en cultuur en het Business Collectief Goor die ondernemers gebruik wil laten maken van elkaars netwerk tijdens maandelijkse bijeenkomsten.

genomineerdengroter