Postduivenshow De Reggevliegers

De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo’n 110 duiven te bezichtigen die zijn ingezonden door leden van de verenigingen in Goor en Hengevelde. Er is ook een aparte jeugdklasse met duiven van (klein-)kinderen van de leden van De Reggevliegers.De duiven worden gekeurd door een erkende keurmeester van de Nederlandse Postduivenorganisatie, waarna in de middag de duiven geshowd worden aan het publiek. De zaal is open van 14.30 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Om 16.30 uur is er een verkoop, waarbij geboden kan worden op jonge duiven van het volgende seizoen, van succesvolle postduivenkwekers uit de regio. Daarnaast is er een verloting.

postduivententoonstelling1

 

Gerelateerde berichten

  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • 25 november 2015 Postduivenshow De Reggevliegers Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Veertien opties voor invulling zwembadterrein29 november 2016 Veertien opties voor invulling zwembadterrein Er zijn 14 opties waaruit hét idee moet komen voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Goorse Gruttostraat. Zo zijn er voorstellen om te komen tot een volkstuin, een […]
  • Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief8 mei 2019 Moederdag-ontbijtjes te winnen bij Goor Collectief Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat komende zaterdag vijf compleet verzorgde ontbijtjes verloten in het kader van Moederdag. Om kans te maken op een ontbijt kunnen klanten na […]