Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…

Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast begeleidt hij ook de jeugd en is hij onmisbaar voor de Goorse club. Dat geldt ook voor Bert Slotboom (foto links). Hij is zelfs benoemd tot erelid. Bij de geboorte van Dynamiek, op de kop af vijftig jaar, trad hij al toe tot de vereniging. Lange tijd als penningmeester, later verzorgde hij de ledenadministratie. Naast de twee heren werden ook acht andere leden in het zonnetje gezet na het bereiken van hun 40- of 25-jarig jubileum. Er werd ook afscheid genomen op de jaarvergadering. Zo stopt het trio Tijmen Koudijs, Harrie Harperink en Jacqueline Schreuder in het bestuur.

dynamiek-bert-en-theo

Gerelateerde berichten