Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…

Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast begeleidt hij ook de jeugd en is hij onmisbaar voor de Goorse club. Dat geldt ook voor Bert Slotboom (foto links). Hij is zelfs benoemd tot erelid. Bij de geboorte van Dynamiek, op de kop af vijftig jaar, trad hij al toe tot de vereniging. Lange tijd als penningmeester, later verzorgde hij de ledenadministratie. Naast de twee heren werden ook acht andere leden in het zonnetje gezet na het bereiken van hun 40- of 25-jarig jubileum. Er werd ook afscheid genomen op de jaarvergadering. Zo stopt het trio Tijmen Koudijs, Harrie Harperink en Jacqueline Schreuder in het bestuur.

dynamiek-bert-en-theo

Gerelateerde berichten

  • Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam3 september 2016 Reünie Kuipers Holland doet oude tijden herleven in Mossendam Een paar jaartjes ouder, maar op het veld nog even fanatiek als vroeger. Het was een bijzondere samenkomst deze zaterdag in sporthal De Mossendam, waar de mannen van het legendarische […]
  • Koudijs en Barendrecht geridderd tijdens jubileumfeest Dynamiek5 november 2016 Koudijs en Barendrecht geridderd tijdens jubileumfeest Dynamiek Thijmen Koudijs en Evert Barendrecht zijn vanavond beiden benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Burgemeester Ellen Nauta kwam daarvoor de versierselen opspelden tijdens het […]
  • Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek2 november 2016 Sporttassen voor leden jarig Dynamiek in feestweek Dinsdag 1 november 2016 was het op de kop af vijftig jaar geleden dat volleybalvereniging Dynamiek het levenslicht zag. En dat moest gisteren natuurlijk worden gevierd in thuisbasis de […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]