Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval

Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee adjudanten op. Naast de vorige hoogheid Rudi Jansen, was dat Frits Jaap Vos. De buurman van Tijhuis en verzorger van GFC 1 vervolmaakt het trio dat het komende carnavalsseizoen de scepter zal zwaaien tijdens het ‘feest der Goorse zotten’. De 44-jarige Henri Tijhuis, eigenaar van TG Koeriers en voorzitter van korfbalvereniging Phenix, heeft als kenmerkend motto: “Voor bier en plezier, ben ik er met een kwartier.” Tijhuis werd gepresenteerd tijdens een druk bezochte carnavalsavond in de achterzaal van De Ster waar ook opvallend veel verenigingen uit andere plaatsen waren om de opkomst van de nieuwe Goorse prins mee te maken.

img_1873

Gerelateerde berichten

  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ?29 november 2017 Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ? Het wordt alweer de achtste Prins Carnaval van de nog jonge Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo en hij (of zou het voor het eerst een zij zijn?) volgt vanaf komende zaterdagavond (2 […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]
  • Knarsetand speelt live in Goor27 oktober 2014 Knarsetand speelt live in Goor De landelijk bekende tienmans-formatie Knarsetand komt naar Goor. De band, die volgende week vrijdag 7 november een optreden verzorgd in de achterzaal van De Ster, staat onder leiding van […]
  • Werk in uitvoering bij Prins Rudi12 december 2015 Werk in uitvoering bij Prins Rudi De woning van de kersverse Hofprins Rudi Jansen is vandaag in de hekken gezet met een bord dat verwijst naar een feestelijke dag in januari. Dan vindt het zogenoemde paalplaatsen plaats […]