Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart

Hector moet een pas op de plaats maken in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor vanmiddag op eigen veld met 1-3 van Rood Zwart en zakt daarmee van de 4e naar de 6e plek. Hector toonde de Hofderby twee gezichten. In de eerste helft werden een aantal uitstekende kansen gecreëerd. Met name Cristian Haverslag en Unal Kel waren een plaag voor de matige defensie van de Deldenaren. Rood Zwart kreeg ook een aantal uitstekende mogelijkheden op de openingstreffer via snelle counters. Toch werd er niet gescoord en was het bij rust 0-0.

hectorroodzwart1In de tweede helft bleef Hector-aanvaller Marinus Wolters achtger in de kleedkamer met een hamstringblessure. Dat leek de groen witten geen goed te doen. In tegenstelling tot voor de pauze, werden er nauwelijks nog kansen gecreëerd en werd Rood Zwart steeds gevaarlijker. Na tien minuten in het tweede bedrijf viel de 0-1 en Hector bleek niet bij machte om wat aan die achterstand te doen. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist toen de Deldense ploeg op 0-2 kwam. Vlak voor tijd vloerde doelman Daniël Kolbe een aanvaller in het 16-metergebied en de toegekende penalty werd benut waardoor het 0-3 werd. Niet veel later redde invaller Joeri Wenderman nog wel de eer voor de Goorse ploeg maar dat was slechts voor de statistieken. Hector krijgt nog twee lastige wedstrijden voor de winterstop. Volgende week wacht in Hengelo koploper Barbaros, een week later is het sterk geachte FC Aramea op het eigen Doesgoor de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]
  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]
  • Hector overklast FC Aramea: 4-111 december 2016 Hector overklast FC Aramea: 4-1 Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Beladen duel voor Twenthe13 februari 2016 Beladen duel voor Twenthe De bal rolt weer in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en voor vv Twenthe kon het nog wel eens een heet potje worden. De ploeg van trainer Michel Mensink ontvangt morgen op […]