Twenthe verliest in slechte wedstrijd van Albatross

Twenthe heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de derde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De Goorse Tricolores verloren vandaag met 1-0 van Albatross en blijven daardoor in de onderste regionen staan. In Uchgelen, bij Apeldoorn, ontspon zich een duel die niet leuk was om naar te kijken met weinig mogelijkheden voor beide ploegen. Jeffrey Asbroek was nog wel dichtbij een treffer voor Twenthe maar hij trof de lat. In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld met een gelijkopgaande strijd. Toch scoorde de thuisploeg in de 70e minuut. Twenthe probeerde het nog wel en kreeg via Mark Nijland nog wel een goede kans maar evenals in de eerste helft werd weer de lat geraakt. Twenthe staat nu op de 12e plaats met 11 punten uit even zoveel wedstrijden.