Rentree Ruumpol met twee treffers, GFC verliest wel

GFC is vanmiddag in Enschede met 4-2 onderuit gegaan tegen Emos. In de ploeg van trainer Romano Lammertink maakte de 36-jarige Simon Ruumpol zijn rentree na afwezigheid van 5 jaar. De aanvaller, kwam als invaller in de ploeg en zorgde voor twee treffers. Een driepunter leverde dat niet op want GFC ging onderuit met 4-2. Na een ruststand van 1-0 ruststand werd het halverwege de tweede helft 2-0 en direct daarna 3-0

emosgfc1De rentree van Ruumpol in GFC 1

Een kwartier voor het einde scoorde Ruumpol de eretreffer en ook in de blessuretijd was hij succesvol. Ruumpol, die normaliter in het vierde elftal zit, is door trainer Romano Lammertink gevraagd om terug te keren vanwege personele problemen. Eerder werd ook al routinier René ten Zende weer naar het eerste elftal gehaald. Het beoogde effect blijft voorlopig nog wel uit want GFC wist tot nu toe 10 schamele punten te behalen in de vierde klasse B en is de nummer 12 op de ranglijst. Volgende week zijn er kansen op een driepunter als hekkensluiter Rietmolen op bezoek komt in Goor.