Auto twee keer op één avond bijna in brand gestoken

Tot twee maal toe is dit weekend geprobeerd dezelfde auto in brand te steken. Aan de Van Coeverdenstraat kwam een buurtbewoner er zondag rond 20.15 uur achter dat zijn geparkeerde auto het doelwit was van brandstichting. Voor de zekerheid parkeerde hij de wagen iets verderop in de straat, maar ontdekte twee uur later dat er wederom was gepoogd de auto vlam te laten vatten. Of de twee pogingen door dezelfde pyromaan zijn gedaan, of dat het een gerichte actie was, is nog onbekend. De politie roept getuigen op zich te melden.

politieauto

Gerelateerde berichten

  • Boom in brand, getuigen gezocht6 oktober 2016 Boom in brand, getuigen gezocht Een brandende boom aan de Mossendamweg, net buiten Goor, is vanochtend door de brandweer geblust. De boom brandde van binnen en er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie wil weten […]
  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]
  • Molotov-cocktail bij terrein voormalig Iveco16 mei 2021 Molotov-cocktail bij terrein voormalig Iveco De brandweer is vannacht rond half twee uitgerukt voor een brandmelding aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Daar bleek een Molotovcocktail te zijn gegooid bij het Ivecopand. De politie […]
  • Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan13 augustus 2019 Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan In de Goorse van Kollaan is vannacht een auto aangetroffen waarin diverse soorten drugs lagen. De bestuurder daarvan werd aangehouden. Hij werd getraceerd doordat hij opvallend rijgedrag […]
  • Albatros morgen weer open25 november 2018 Albatros morgen weer open De Albatrosschool gaat morgen weer open na de brand die daar uitbrak in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar werden rubberen matten in brand gestoken die uiteindelijk aan de ingang […]