Fietsster gewond na botsing met voetganger

Een fietsster is maandagmiddag gewond geraakt na een valpartij in de Grotestraat. De vrouw kwam rond het middaguur in botsing met een voetganger in het Goorse centrum en kwam daarbij lelijk ten val. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om te worden behandeld aan haar verwondingen. De voetganger bleef bij het ongeluk ongedeerd.

ambulance

Gerelateerde berichten

  • Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat2 april 2015 Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat Bij een aanrijding in de Grotestraat is donderdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half twee werd de man aangereden door een auto bij het 'Sterplein'. De man viel van zijn […]
  • Flinke schade bij botsing op Zomerweg30 oktober 2015 Flinke schade bij botsing op Zomerweg Twee auto's hebben elkaar vanmiddag flink geraakt tijdens een botsing op de Zomerweg net buiten Goor. Een van de wagens kwam van de N347 en draaide de Zomerweg op. Daar zag hij een […]
  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]
  • Vrachtwagen ramt viaduct Zomerweg18 oktober 2016 Vrachtwagen ramt viaduct Zomerweg Op de Zomerweg heeft vannacht even na één uur een vrachtwagen het viaduct met de N347 geramd. De kraan op de vrachtwagen was onvoldoende naar beneden gezakt waardoor deze het viaduct heeft […]
  • Vrouw gewond na botsing met achteruitrijdende auto2 september 2015 Vrouw gewond na botsing met achteruitrijdende auto Het leek op het eerste oog een knullig incident aan het eind van de middag in de Wijnkamp. Daar knalde een jonge vrouw uit Delden op een achteruitrijdende auto. De achterruit van de auto […]