Olympia kan degradatie bijna niet meer ontlopen

Degradatie voor Olympia is nagenoeg een feit. De Goorse tafeltennisequipe zal zeer waarschijnlijk een stap terug moeten doen uit de eerste klasse. In de laatste uitwedstrijd zal het team minimaal acht punten meer moeten scoren dan het al reeds gedegradeerde Hatac. En dan nog is de ploeg afhankelijk van het duel tussen DTS en Entac. Tegen laatstgenoemde ploeg liet Olympia het afweten. Deze week werd met 8-2 verloren van de ploeg uit Enschede. 

tafeltennis

Gerelateerde berichten

  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • TTV Olympia wint met klinkende cijfers10 februari 2015 TTV Olympia wint met klinkende cijfers Olympia heeft haar titelaspiraties in de tweede klasse meteen onderstreept met een overtuigende overwinning. In Enschede werd DTS 4 met klinkende cijfers aan de kant gezet. Met 10-0 werd […]
  • Olympia opent voorjaarscompetitie met zege2 februari 2015 Olympia opent voorjaarscompetitie met zege De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in […]
  • Olympia heeft wonder nodig na nederlaag17 november 2014 Olympia heeft wonder nodig na nederlaag Voor de tafeltennissers van Olympia is het doek bijna gevallen in de 1e klasse D. De Goorse ploeg verloor afgelopen week in Hengelo met 8-2 van nummer twee Vitesse'35 en degradatie is […]