Adel Ali centraal in Portret

In het radioprogramma Portret is zondag weer een Gorenaar te gast. Presentatrice Paula van der Helm ondervraagt Adel Ali. De geboren Irakees is sinds 1992 in Nederland, waar hij nu in Goor een telefoonwinkel bezit. Zijn zaak All4GSM werd dit jaar verkozen tot gezelligste winkel van Goor. Verder verhaalt hij over zijn hobby: zwemmen en fitness. De uitzending begint om 11.00 uur.

adelali

Gerelateerde berichten

  • Margaret Langeler te gast in Portret16 januari 2018 Margaret Langeler te gast in Portret In het radio-programma Portret is zondag Margaret Langeler te gast. Zij woont sinds 1976 in 't Twentse Haagje, nadat ze opgroeide in Engeland. Ze heeft hier gewerkt als lerares Engels, […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]
  • Koster te Wierik in radio-portret4 september 2015 Koster te Wierik in radio-portret Het leven van Henny te Wierik staat komende zondag centraal in het programma Portret van Hofstreek FM. Te Wierik is koster in de Petrus en Paulus-parochie en vervoert hij cliĆ«nten van […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Paul Gelen centraal in Portret9 september 2015 Paul Gelen centraal in Portret Paul Gelen is zondag te gast in het radio-programma Portret. De Gorenaar staat een uur lang centraal op de lokale radio en zal vertellen over zijn Stichting Goal, waarmee hij het hele jaar […]