Alpha-cursus van start in nieuwe jaar

In Goor gaat in het nieuwe jaar een nieuwe Alpha-cursus van start. Op 30 januari zal het startsein worden gegeven voor tien interactieve bijeenkomsten over het christelijke geloof. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 uur aan de Nijverheidsweg 5. Wil je weten of de Alpha-cursus iets voor jou is? Kom dan op 16 januari om 18.30 uur naar de open avond in de Baptistengemeente “de Ark”. Voor meer info: Hans Witmer (06-23662987) of hanswitmer@nullvbg-goor.nl.

De Ark baptisten

Gerelateerde berichten

  • Paasvieringen in de Ark18 april 2019 Paasvieringen in de Ark Om Pasen te vieren houdt de Vrije Baptisten Gemeente de Ark extra diensten. De speciale diensten beginnen vrijdagavond, er wordt dan een avondmaal gehouden en verteld wat Goede Vrijdag […]
  • Israël centraal bij De Ark27 september 2018 Israël centraal bij De Ark Bij de Goorse Baptisten Gemeente De Ark staat zondag Israël centraal. Dan staat de betekenis van het Joodse volk en Israël in de wereldgeschiedenis centraal. Er zal verteld worden hoe de […]
  • Alpha-cursus in De Ark25 september 2018 Alpha-cursus in De Ark In De Ark gaat op maandag 1 oktober en dinsdag 2 oktober de cursus Alpha weer van start. In negen interactieve bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. […]
  • Dominee Schouten overleden8 maart 2018 Dominee Schouten overleden Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van […]
  • Een feestje bij de buren…5 juni 2015 Een feestje bij de buren… Veel Gorenaren nemen er jaarlijks een kijkje want het is om de hoek. De zomerfeesten in het buurtschap Wiene-Zeldam net buiten Goor staan te boek als gemoedelijk en gezellig. Vanavond […]