John van der Worp geen landelijke clubheld, wel grootse huldiging (UPDATE)

John van der Worp is er niet in geslaagd de titel ‘Clubheld van de amateursport’ in Nederland in de wacht te slepen. De supervrijwilliger van GFC presenteerde zich vanavond in Zeist middels een filmpje aan de landelijke jury en deed dat met verve maar het bleek uiteindelijk niet genoeg. De winst ging naar Geert Jan van Dijken van tennisvereniging Iduna uit Utrecht die daarmee 10.000 euro voor zijn club verdiende. Een delegatie van de rood zwarten was met van der Worp afgereisd met goede hoop vooraf, ook omdat van der Worp landelijk wel de meeste publieksstemmen vergaarde maar dat bleek uiteindelijk niet doorslaggevend. Er volgde bij thuiskomst op het GFC-terrein wel een groots onthaal, met veel vuurwerk, voor de man die zich dag en nacht inzet voor GFC op diverse gebieden. Zie ook onze Twitterfeed en Facebooksite. UPDATE: Hofstreek TV maakte een film van de verkiezing en de huldiging die via deze LINK is te zien.

johnnyvuurwerk1

Gerelateerde berichten

  • GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio10 november 2016 GFC’er John van der Worp is grootste clubheld van de regio Hij is onmisbaar voor de Oudste Goorsche. Vrijwilliger John van der Worp. Nagenoeg elke dag is hij te vinden op Sportpark Heeckeren. De ras GFC'er is een man van weinig woorden, maar van […]
  • Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp15 november 2016 Slotoffensief voor GFC-clubheld Van der Worp GFC is een slotoffensief gestart om iedereen aan te sporen om een stem uit te brengen op John van der Worp. De supervrijwilliger van de rood zwarten staat op dit moment regionaal tweede in […]
  • Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet17 november 2016 Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet Het ontketende slotoffensief om John van der Worp aan de titel Clubheld van de amateursport in de regio's Twente en de Achterhoek te helpen, is met verve geslaagd. De supervrijwilliger van […]
  • Van der Worp naar landelijke clubheldfinale19 november 2016 Van der Worp naar landelijke clubheldfinale Het zat eraan te komen al was het tot vandaag nog niet helemaal zeker. Nu wel. John van der Worp gaat als regiowinnaar naar de landelijke finale van de verkiezing "Clubheld in de […]
  • Hector achter clubheld GFC13 november 2016 Hector achter clubheld GFC Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele […]