Ruumpol in de basis bij GFC

Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats door het grote aantal blessures. De 36-jarige Ruumpol maakte vorige week als invaller in het duel tegen Emos indruk met twee treffers en dat is reden voor trainer Romano Lammertink met de teruggekeerde routinier te starten. “Niet alleen daarom, hij laat ook anderen beter voetballen.” Hector gaat morgen op bezoek bij koploper Barbaros. Spits Marinus Wolters ontbreekt vanwege een hamstringblessure. Het meespelen van verdediger Sjoerd Koster is nog twijfelachtig. Twenthe ontvangt, in de derde klasse B, Warnsveldse Boys. Trainer Michel Mensink, die deze week bijtekende voor het volgende seizoen, kan rekenen op een fitte selectie. De duels zijn morgenmiddag te volgen via deze site.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Twenthe ontvangt ongeslagen koploper5 november 2016 Twenthe ontvangt ongeslagen koploper Een loodzware klus voor vv Twenthe dit weekeinde. De ploeg van trainer Michel Mensink wacht de krachtmeting met Overwetering. Dat is de onbetwiste nummer één- en titelkandidaat in de derde […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]