Salut wil Goors team in FC Twente-Cup

Welzijnsorganisatie Salut wil een Goors team inschrijven voor de FC Twente-Cup. Dat is een contest georganiseerd door de Enschedese profclub in het kader van ‘Scoren in de wijk’ waarin een ploeg kwalificatie af kan dwingen door trainingen, oefenduels en werkzaamheden in de eigen buurt of de wijk. Daarmee zijn punten te verdienen. De teams die 250 punten of meer behalen plaatsen zich voor het toernooi dat in mei wordt gehouden op het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo. Meer informatie via de Facebookpagina van Salut of via de site van de FC Twente-Cup. Aanmelden kan via Mustafa@nullsalut-welzijn.nl.

fctwentecup2

Gerelateerde berichten

  • Zomerspelen van start op ’t Gijmink21 juli 2016 Zomerspelen van start op ’t Gijmink Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op 't Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en […]
  • Stadswandeling voor Turkse Tukkers18 maart 2019 Stadswandeling voor Turkse Tukkers Er wordt komende zaterdag een speciale stadswandeling door Goor gehouden door Turkse inwoners van Goor. De wandeling wordt georganiseerd door 'Turkse Tukkers aan zet' in samenwerking met […]
  • Geld voor ideeën die saamhorigheid buurten versterken24 juni 2019 Geld voor ideeën die saamhorigheid buurten versterken De gemeente Hof van Twente gaat geld beschikbaar stellen voor buurten die met goede ideeën komen om de saamhorigheid te vergroten. Gedacht kan worden aan materialen voor het opknappen van […]
  • Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut12 december 2017 Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut De nieuwe Welzijnswijzer is enkele weken geleden bezorgd bij ieder huishouden, als het goed is tenminste. Daarin, zoals eerder gemeld, informatie over zelfstandig blijven wonen, […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]