Hector onderuit bij koploper Barbaros

Na de 0-3 nederlaag van vorige week op eigen veld tegen Rood Zwart, ging Hector vandaag opnieuw onderuit. Op sportpark Veldwijk in Hengelo was fe koploper in de vierde klasse B, Barbaros, met 4-0 te sterk. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam al na 8 minuten op een 1-0 achterstand door een vrije trap van topscorer Hakan Kocoz. Daarna wilde Barbaros doordrukken maar in de kou van Hengelo gebeurde niet veel meer in het eerste bedrijf.

barbaroshector2Na de thee bleef de thuisploeg de beter voetballende ploeg maar kreeg Hector wel een paar goede kansen op de gelijkmaker. Een inzet van Rick Biesemaat werd van de doellijn gehaald en een kopbal van Menno de Leeuw ging net over. Na een klein half uur in de tweede helft kwam Barbaros op 2-0 door een treffer van Burak Babuloglu. Het verzet van Hector was daarna gebroken en Barbaros liep in de slotfase uit naar 4-0 door goals van weer Hakan Kocoz en Cuneyt Avsar. Hector zakt door de nederlaag naar de zevende plek op de ranglijst met 17 punten uit 12 wedstrijden.