Twenthe dendert over Warnsveldse Boys: 7-2

Twenthe heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de derde klasse B door de nummer 5 van de ranglijst, Warnsveldse Boys, met 7-2 over de knie te leggen. Na 13 minuten viel de eerste goal met enig fortuin toen Jasper Groothuis zijn voorzet binnen zag vallen. In de 25e minuut werd het 2-0 toen een schitterende pass van Roy Vrielink door Mark Nijland goed werd binnen geschoten: 2-0. Zeven minuten voor rust schoot Vrielink zelf op strakke wijze de derde binnen. Twee minuten later was het duel helemaal beslist toen Mark Nijland in een één op één-situatie met de Warnsveldse doelman koelbloedig bleef en tekende voor de 4-0.

twenthewarnsveld3Nijland ontving wel een gele kaart in de eerste helft waardoor hij volgende week in het uitduel tegen Lemelerveld geschorst is. Na een uur voetbal deed Warnsveldse Boys wat terug met 4-1, maar tien minuten later was het alweer raak voor Twenthe. Jeffrey Asbroek schoot vanaf de zestien meter binnen: 5-1. De Goorse Tricolores lieten de teugels wel wat meer varen en zagen de tegenstander op 5-2 komen. Een schitterend genomen vrije trap van Mark Nijland betekende de 6-1 en zijn derde van de middag. Het slotakkoord was voor de man die ook de eerste maakte. Jasper Groothuis schoot in de slotseconden de 7-2 binnen. Door de klinkende zege is Twenthe weg uit de onderste regionen. De ploeg van trainer Michel Mensink is nu 7e in de derde klasse B met 14 punten uit 12 wedstrijden.