Een verkwikkende ochtendwandeling als verplichting…

De winter is voor veel fotografen het favoriete seizoen. De deken van vrieskou levert met het winterse zonnetje ook prachtige plaatjes op. Fotograaf Eric Effing trekt er op dagen als deze dan ook vroeg uit voor een wandeling. En dat zouden meer mensen moeten doen, vindt hij: “Een verkwikkende wandeling is een plicht. De weilanden zitten vol vogels, de lucht is blauw, het rijp en de spinnewebben zit overal. En het gespotte natuurijs is drie millimeter dik”, verhaalt Effing enthousiast.

img_1618

Gerelateerde berichten

  • Dubbele regenboog door Saharastof…14 april 2022 Dubbele regenboog door Saharastof… Weerman en fotograaf Eric Effing stuurde vanaf 't Heeckeren een tweetal foto's van een opmerkelijk natuurfenomeen waarmee Goor gisteravond te maken kreeg: "Rond kwart over acht trokken na […]
  • Lentegevoel en diepgeworteld verlangen…12 februari 2022 Lentegevoel en diepgeworteld verlangen… De Goorse weerman en fotograaf Eric Effing was iop deze zaterdag de 12e februari vroeg uit de veren om een fraaie prent te schieten aan het begin van een fraaie dag. "Opgestaan met een […]
  • “Licht hebben we, nu de ballen nog”15 november 2021 “Licht hebben we, nu de ballen nog” Op gezette tijden pakt natuurfotograaf Eric Effing zijn camera's om het prachtige natuurschoon in en rondom Goor in beeld te vatten. Een spontane Kerst op de tennisbaan. "Deze prachtige […]
  • La Palma in de herfst21 oktober 2021 La Palma in de herfst Verwend worden we allerminst door de weergoden. Maar voor (natuur)fotograaf Eric Effing is dit ook een tijd waarin er mooie kiekjes kunnen worden vervaardigd. Dat bleek ook gisteravond […]
  • Kouder herfstweer in aantocht…18 oktober 2021 Kouder herfstweer in aantocht… Volgens de Goorse weerman Eric Effing moeten we ons in het Twentse haagje opmaken voor kouder herfstweer dan in de afgelopen periode. In het afgelopen weekeinde is volgwens hem op […]