Ellen ten Damme met Apollo in De Reggehof

Het harmonieorkest van Apollo en Studi065 uit Enschede hebben de handen ineen geslagen. Eind deze maand komen ze met twee concerten, waarbij zelfs de befaamde zangeres Ellen ten Damme nog een rol heeft. Tijdens het concert onder de naam Winter Wonderland zal op zaterdag 17 december (20.00 uur) in De Reggehof een bijzonder repertoire te horen zijn van de twee korpsen. Een dag later zal de groep, incluis Ten Damme, te horen en te zien zijn in het muziekcentrum in Enschede. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Reggehof.

ellen-ten-damme

 

Gerelateerde berichten

  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]
  • Hans Liberg, Winters Genieten, Ellen & Apollo en Ditis Goorus16 december 2016 Hans Liberg, Winters Genieten, Ellen & Apollo en Ditis Goorus Een bomvolle agenda in De Reggehof. Het theaterweekend wordt vanavond afgetrapt door Hans Liberg. De muziekkomiek komt met zijn show Tralalalala ten tonele. Een dag later is het de beurt […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekra├»ense topmuzikanten […]