Open Huis Klokkenkamp na verbouwing

Nadat twee weken geleden het uitvaarthuis naast De Hofkerk al werd geopend is het nu de beurt aan De Klokkenkamp. Het ontmoetingscentrum is ingrijpend verbouwd en heeft naast een volwaardige keuken, alle zalen gerenoveerd en een kelder ingericht voor jongerenactiviteiten. De verschillende ruimtes zullen worden gebruikt door de leden van de kerk maar zijn ook te huur. De Klokkenkamp wil nog meer dan ooit een ontmoetingscentrum zijn voor alle Gorenaren met inloopavonden, gezamenlijke maaltijden en diverse andere activiteiten. “We willen midden in de samenleving staan” aldus Hofkerk-voorzitter André Bouma. De Klokkenkamp wordt komende vrijdag officieel geopend tijdens een bijeenkomst voor genodigden. Komende zaterdag is er Open Huis waar iedereen welkom is tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

ontmoetingsruimteklokkenkampimpression

Gerelateerde berichten

  • Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven16 oktober 2015 Komst nieuwe uitvaartcentrum op losse schroeven De komst van het nieuwe uitvaartcentrum en de verbouw van de Klokkenkamp bij De Hofkerk is hoogst onzeker geworden. Bezwaren van uitvaartondernemer Jan Nijhuis uit Bentelo dreigen roet in […]
  • Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start9 december 2015 Bouw nieuwe Klokkenkamp en uitvaarthuis begin volgend jaar van start Er wordt toch een begin gemaakt met de bouw van het nieuwe Uitvaarthuis van de Goorse uitvaartleider Tonny Kranenberg. De bouw zal begin volgend jaar van start gaan. Dan krijgt ook […]
  • Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud4 september 2019 Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud De Hofkerk-gemeenschap houdt komende zaterdag haar jaarlijkse Open Huis met presentaties en workshops van diverse maatschappelijke instanties en activiteiten voor kinderen. Naast een […]
  • Hofkerk opent zaterdag haar deuren9 september 2015 Hofkerk opent zaterdag haar deuren De Hofkerk houdt Open Huis. De kerk opent zaterdag tijdens Open Monumentendagen haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de toren en het […]
  • Kerkproeverij in de Hofkerk4 september 2017 Kerkproeverij in de Hofkerk Komend weekend is het Open Huis in de Goorse Hofkerk. Onder de titel ‘Kerkproeverij’ is iedereen uitgenodigd om te komen ‘proeven’ wat de Hofkerk te bieden heeft Komende zaterdag is er […]