Twenthe zonder geschorste routiniers

Twenthe mist morgen in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar twee routiniers. Aanvoerder en topscorer Mark Nijland en Michiel Wijnbergen grossieren dit seizoen in gele kaarten en moeten in en tegen Lemelerveld plaatsnemen op het strafbankje. Trainer Michiel Mensink denkt de leemte intern te kunnen invullen, maar de oefenmeester overweegt ook de A-jeugd of spelers van het tweede een kans te geven. GFC gaat een trede lager met good-old Simon Ruumpol op bezoek bij concurrent FC Het Centrum. Hector moet in eigen huis winnen van Aramea om het gat met de subtop te dichten. Trainer Mark Dijkstra mist de geblesseerden Marinus Wolters, Maikel Reijnenberg, en Ivan van Dam. Alle duels zijn morgen vanaf 14.00 uur te volgen via deze site.

Mark Nijland aanvoerder

Aanvoerder Mark Nijland (links) is geschorst tegen Lemelerveld

Gerelateerde berichten

  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]