Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer

Er had wel degelijk een overwinning in gezeten maar GFC moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling bij ’t Centrum. In Enschede werd het 1-1. In een matig duel waren er voor rust weinig mogelijkheden voor beide doelen en werden ogenschijnlijk kansrijke momenten afgefloten vanwege buitenspel. Tien minuten na rust kwam GFC op voorsprong. Come back-kid Simon Ruumpol was weer de man die scoorde voor de rood zwarten. Hij bekroonde een goede actie met een dito schot van net buiten het 16-meter gebied en liet de keeper van ’t Centrum kansloos. Daarna waren er wat mogelijkheden op de 2-0 en was ook de thuisploeg een paar keer gevaarlijk. De gelijkmaker viel vijf minuten voor tijd na onachtzaamheid in de defensie van GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink gaat de winterstop in als de nummer negen van de ranglijst met 14 punten uit 13 gespeelde wedstrijden.