Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer

Er had wel degelijk een overwinning in gezeten maar GFC moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling bij ’t Centrum. In Enschede werd het 1-1. In een matig duel waren er voor rust weinig mogelijkheden voor beide doelen en werden ogenschijnlijk kansrijke momenten afgefloten vanwege buitenspel. Tien minuten na rust kwam GFC op voorsprong. Come back-kid Simon Ruumpol was weer de man die scoorde voor de rood zwarten. Hij bekroonde een goede actie met een dito schot van net buiten het 16-meter gebied en liet de keeper van ’t Centrum kansloos. Daarna waren er wat mogelijkheden op de 2-0 en was ook de thuisploeg een paar keer gevaarlijk. De gelijkmaker viel vijf minuten voor tijd na onachtzaamheid in de defensie van GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink gaat de winterstop in als de nummer negen van de ranglijst met 14 punten uit 13 gespeelde wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Ruumpol in de basis bij GFC3 december 2016 Ruumpol in de basis bij GFC Simon Ruumpol start morgen in het basisteam van GFC in het thuisduel tegen hekkensluiter Rietmolen. GFC heeft het tot nu lastig in de vierde klasse B en dat komt niet in de laatste plaats […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie RenĂ© ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • GFC niet opgewassen tegen FC Aramea12 maart 2017 GFC niet opgewassen tegen FC Aramea GFC leed in de vierde klasse B een fikse nederlaag tegen FC Aramea. Het werd 2-5 op sportpark Heeckeren. Het duel was na de eerste helft al beslist. Na een goede kans voor GFC-er Tim […]
  • GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen7 mei 2017 GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen Een dik verdiende overwinning voor GFC vanmiddag tegen het reeds gedegradeerde Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het 0-4 voor de rood zwarten die nog wel alle zeilen bij moeten […]