Hector overklast FC Aramea: 4-1

Een prachtige middag voor sv Hector. De groen witten zorgden voor een verrassing door het Enschedese FC Aramea met maar liefst 4-1 te kloppen. Bij rust was het 3-1 voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra dat uitstekend speelde en bij rust eigenlijk al meer had moeten scoren. De ban werd na een minuut al gebroken toen de doorgebroken Unal Kel in het strafschopgebied door de goalie van Aramea werd gevloerd. Cristian Haverslag faalde niet vanaf elf meter en zorgde voor de 1-0. Daarna ging Hector door en kreeg het handvol open kansen die jammerlijk werden gemist. Halverwege de eerste helft leidde één van de weinige uitvallen van Aramea wel direct tot een doelpunt. Een voorzet werd goed binnen gekopt door Aho Touma. Hector bleek niet onder de indruk van de tegentreffer en bleef de aanval zoeken. Een goed opgezette aanval bereikte vlak voor rust Rick Biesemaat (foto). Waar hij eerder de kansen liet liggen was hij nu wel succesvol in een één tegen één-situatie met de doelman en bracht Hector op een 2-1 voorsprong.

Niet veel later brak Cristian Haverslag op rechts door en kwam met een perfecte voorzet die door Wesley Zwoferink kon worden binnen gekopt. Na de thee was het duel minder aantrekkelijk dan voor rust maar kwam Hector niet meer in de problemen. Het venijn zat hem nog even in de staart van het duel. Drie minuten voor tijd werd het 4-1 door een kopgoal van Menno de Leeuw na weer een goede actie van Cristian Haverslag.

De wedstrijd werd op het scheiden van de markt nog ontsierd doordat doelman Jonnie Morad door het lint ging nadat hij zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding binnen de 16. Hij kreeg het aan de stok met de scheidsrechter en met het publiek en moest door medespelers tot bedaren worden gebracht (foto). Toen dat was gebeurd restte nog een strafschop voor Hector die knap werd gekeerd door één van de veldspelers van FC Aramea die de plek van de weggestuurde keeper in had genomen. Direct daarna was het ook afgelopen. Hector doet met de zege goede zaken en heeft de aansluiting met de subtop weer te pakken.

Gerelateerde berichten

  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]
  • Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum26 maart 2017 Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum Het seizoen lijkt voor sv Hector uit te gaan als de spreekwoordelijke nachtkaars. De groen witten gingen vandaag in Enschede met 1-0 onderuit bij FC Het Centrum en daarmee zijn de plekken […]
  • Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum9 oktober 2016 Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum Hector heeft vandaag de tweede seizoenszege geboekt. Na drie gelijke spelen werd vandaag in Beckum, uiteindelijk verdiend, met 1-3 gewonnen van TVO. Op sportpark 't Kruud'nhof had de ploeg […]
  • Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti5 februari 2017 Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti Hector heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop verloren. Op eigen veld Avanti Wilskracht met 1-4 te sterk. Een geflatteerde uitslag want zeker voor rust was de ploeg van […]
  • Hector onderuit bij koploper Barbaros4 december 2016 Hector onderuit bij koploper Barbaros Na de 0-3 nederlaag van vorige week op eigen veld tegen Rood Zwart, ging Hector vandaag opnieuw onderuit. Op sportpark Veldwijk in Hengelo was fe koploper in de vierde klasse B, Barbaros, […]