Start to run bij AV Goor voor beginnende en gevorderde hardlopers

Beginnen met hardlopen of een stap maken naar een langere afstand? De Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75 wil graag inspelen op de behoefte die bij steeds meer mensen leeft. Want loopevenementen leven als nooit te voren, zo blijkt de laatste jaren. Maar als je daar dan aan mee wilt doen, is het wel verstandig om dat op de juiste manier aan het te doen. Zo voorkom je blessures. Daarom biedt AV Goor ’75 een ‘start to run’ loopclinic aan. Deelnemers werken in 15 weken toe naar deelname aan een vijf of tien kilometer loop, ieder op zijn of haar eigen niveau. Maandag 19 december gaat de clinic van start.

Het maakt niet uit of je een beginnende of een gevorderde hardloper bent, de loopclinic is voor iedereen toegankelijk. Het werken aan de conditie én plezier staan daarbij samen voorop. Op 2 april 2017 staat de ‘Halve van Hengelo’, met start en finish in het FBK Stadion, op het programma en bij die loop worden ook een 5 en 10 kilometer georganiseerd. Dat is dan ook waar naartoe wordt gewerkt. Beginners werken toe naar de kortste van de twee afstanden, de wat meer ervaren lopers naar de tien kilometer. Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind.

Meer informatie en het aanmeldformulier zijn op de site van AV Goor ’75 te vinden, via deze link. De kosten voor deelname bedragen 50 euro voor het complete traject, inclusief deelname aan de ‘Halve van Hengelo’.