Schoorsteenbrand aan Oude Postweg

De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat het huis een rieten kap heeft met alle gevaren van dien. De schade kon uiteindelijk binnen de perken gehouden worden en middels een hoogwerker werd de schoorsteen geveegd.

Gerelateerde berichten

  • Snoeihout vat vlam in buitengebied17 maart 2017 Snoeihout vat vlam in buitengebied De Goorse brandweer is aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand aan de Oude Postweg net buiten Goor. Daar stond een vracht snoeihout in brand op een stuk land. Hoe de brand op […]
  • Schoorsteenbrand snel gedoofd23 november 2015 Schoorsteenbrand snel gedoofd Aan de kanaalweg net buiten Goor heeft vanavond een schoorsteenbrand gewoed in een vrijstaand huis. De brand ging gepaard met de nodige vonken en rookontwikkeling. De Goorse brandweer […]
  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]
  • Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 201611 januari 2017 Goorse brandweer rukt 106 keer uit in 2016 De Goorse brandweerlieden zijn in het vorige jaar in totaal 106 keer in actie gekomen. Vandaag is het jaarbericht van de Brandweer Twente online gepubliceerd en daarin valt te zien dat er […]
  • Goorse kinderen in de ban van de brandweer…15 oktober 2016 Goorse kinderen in de ban van de brandweer… Het was een heerlijke middag voor een groot aantal Goorse kinderen, in en buiten De Reggehof. Zij genoten allereerst van een enerverende voorstelling van Brandweerman Sam en konden daarna […]