Schoorsteenbrand aan Oude Postweg

De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat het huis een rieten kap heeft met alle gevaren van dien. De schade kon uiteindelijk binnen de perken gehouden worden en middels een hoogwerker werd de schoorsteen geveegd.

Gerelateerde berichten

  • Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene3 juni 2020 Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene Een papegaai beleefde vanmiddag een koddig avontuur op de Herikervlierweg in de Meene. De eigenaar van de ara was met het dier aan het oefenen toen de vogel een boom vloog en daar niet […]
  • Schoorsteenbrand in woning Hachreyse29 januari 2020 Schoorsteenbrand in woning Hachreyse De brandweer is vanavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Hachreyse op 't Heeckeren in Goor. Met behulp van een hoogwerker is de schoorsteen geveegd. De brandweer […]
  • Uitslaande brand aan de Rijskweg15 januari 2020 Uitslaande brand aan de Rijskweg Aan de Rijksweg in Ambt Delden, vlakbij Goor, woedde vannacht een uitslaande brand in een schuur. De brandweer heeft schaalde snel op naar een 'grote brand'. Brandweerkorpsen uit de regio […]
  • Goorse brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Potdijk12 november 2019 Goorse brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand Potdijk De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt na een melding van een brand aan de Markelose Potdijk. Daar woedde een felle schoorsteenbrand. De brand werd geblust samen met de collega's uit […]
  • Brandweer lang druk met kat op dak7 oktober 2019 Brandweer lang druk met kat op dak Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een […]