Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh

De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de oprichting in 2014, eerst plaats in De Klokkenkamp en vanwege de verbouwing daarvan, daarna in De Hofkerk op zondagmiddagen. Doordat er binnen de leden van de RBT steeds meer de vraag kwam om de zogenoemde erediensten op zondagochtend te houden, is gezocht naar een andere locatie. De Hofkerk en Klokkenkamp zijn dan niet beschikbaar vanwege andere kerkdiensten. In De Borgh is nu een alternatief gevonden. Komende zondag vindt de eerste dienst daar al plaats, vanaf 10.00 uur onder leiding van ds. Bakker.

Gerelateerde berichten

  • RBT-dienst in De Borgh5 februari 2018 RBT-dienst in De Borgh De Reformatorische Baptistengemeente Twente organiseert zondag om 10.00 uur een kerkdienst met het thema “Van wie is ons lichaam?”. Er is aan de Eerste Kamer een wet voorgelegd […]
  • Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud1 november 2015 Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud Het is vandaag precies een jaar geleden dat de nieuwe Reformatorische Baptistengemeente Twente haar eerste kerkdienst in De Hofkerk" hield. In dat jaar is volgens predikant Jan Bakker […]
  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Open Huis Klokkenkamp na verbouwing7 december 2016 Open Huis Klokkenkamp na verbouwing Nadat twee weken geleden het uitvaarthuis naast De Hofkerk al werd geopend is het nu de beurt aan De Klokkenkamp. Het ontmoetingscentrum is ingrijpend verbouwd en heeft naast een […]
  • Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek16 april 2018 Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de […]