Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh

De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de oprichting in 2014, eerst plaats in De Klokkenkamp en vanwege de verbouwing daarvan, daarna in De Hofkerk op zondagmiddagen. Doordat er binnen de leden van de RBT steeds meer de vraag kwam om de zogenoemde erediensten op zondagochtend te houden, is gezocht naar een andere locatie. De Hofkerk en Klokkenkamp zijn dan niet beschikbaar vanwege andere kerkdiensten. In De Borgh is nu een alternatief gevonden. Komende zondag vindt de eerste dienst daar al plaats, vanaf 10.00 uur onder leiding van ds. Bakker.

Gerelateerde berichten

  • In  gesprek over geloof en duurzaamheid25 september 2021 In gesprek over geloof en duurzaamheid In de Hofkerk in Goor worden in het najaar drie avonden georganiseerd over geloof en duurzaamheid. Wat hebben ze met elkaar te maken? Gaat de bijbel alleen maar over mensen of ook over de […]
  • Voedselactie kerken gaat stoppen28 april 2020 Voedselactie kerken gaat stoppen De voedsel-inzameling bij de Hofkerk van de gezamenlijke kerken gaat stoppen. Dit om dat de Voedselbank Midden Twente besloten heeft om de uitgifte van pakketten via de reguliere […]
  • Voedselkast bij De Klokkenkamp5 april 2020 Voedselkast bij De Klokkenkamp Tegen één van de muren van de Klokkenkamp staat een kast waarin inwoners van Goor droge en houdbare levensmiddelen kunnen doneren voor mensen die de die zijn van de tijdelijke sluiting […]
  • Diensten Hofkerk online te volgen31 maart 2020 Diensten Hofkerk online te volgen In verband met de corona-maatregelen zijn de kerkdiensten in de Hofkerk alleen nog via internet te volgen. Ze zijn live te zien, voorlopig elke zondag om 10.00 uur en daarna op ieder […]
  • Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus14 maart 2020 Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig […]