Reformatorische Baptisten van Klokkenkamp naar De Borgh

De regionale kerkgemeente RBT (Reformatorische Baptisten) houdt de diensten voortaan in de zaal van uitvaartcentrum De Borgh achter de katholieke kerk. De diensten vonden, sinds de oprichting in 2014, eerst plaats in De Klokkenkamp en vanwege de verbouwing daarvan, daarna in De Hofkerk op zondagmiddagen. Doordat er binnen de leden van de RBT steeds meer de vraag kwam om de zogenoemde erediensten op zondagochtend te houden, is gezocht naar een andere locatie. De Hofkerk en Klokkenkamp zijn dan niet beschikbaar vanwege andere kerkdiensten. In De Borgh is nu een alternatief gevonden. Komende zondag vindt de eerste dienst daar al plaats, vanaf 10.00 uur onder leiding van ds. Bakker.

Gerelateerde berichten

  • RBT-dienst in De Borgh5 februari 2018 RBT-dienst in De Borgh De Reformatorische Baptistengemeente Twente organiseert zondag om 10.00 uur een kerkdienst met het thema “Van wie is ons lichaam?”. Er is aan de Eerste Kamer een wet voorgelegd […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud1 november 2015 Reformatorische Baptistengemeente één jaar oud Het is vandaag precies een jaar geleden dat de nieuwe Reformatorische Baptistengemeente Twente haar eerste kerkdienst in De Hofkerk" hield. In dat jaar is volgens predikant Jan Bakker […]
  • Diensten Hofkerk online te volgen31 maart 2020 Diensten Hofkerk online te volgen In verband met de corona-maatregelen zijn de kerkdiensten in de Hofkerk alleen nog via internet te volgen. Ze zijn live te zien, voorlopig elke zondag om 10.00 uur en daarna op ieder […]
  • Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus14 maart 2020 Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig […]