Arrestatie na vondst grote partij illegaal vuurwerk

De politie heeft woensdag in een Goors bedrijfspand maar liefst 200 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen, zo meldt het korps via Twitter. Tijdens de vondst heeft de politie ook een man gearresteerd, die ervan wordt verdacht meer met de partij vuurwerk te maken te hebben. De politie kwam het vuurwerk op het spoor via de controle van een automobilist, waarna de Cobra’s en mortieren in het bedrijfspand werden aangetroffen.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk23 december 2020 Gorenaren opgepakt met 150 kilo vuurwerk Twee mannen uit Goor zijn vanavond aangehouden met 150 kilogram consumentenvuurwerk in de auto. De politie kreeg argwaan omdat het voertuig de Duitse grens over ging en na korte tijd weer […]
  • Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen15 december 2020 Ruim 42 kilo illegaal vuurwerk in garagebox aangetroffen In een garagebox aan de Pieter Langedijkstraat in Goor heeft de politie 42 en halve kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie had een Gorenaar op het oog in het kader van een […]
  • Illegaal vuurwerk in beslag genomen18 november 2020 Illegaal vuurwerk in beslag genomen De politie heeft gisteravond een groot aantal Cobra's in beslag genomen op 't Heeckeren. De eigenaar van het zware illegale vuurwerk is getraceerd via informatie op social media bekend […]
  • Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu20 oktober 2018 Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu Het is de politie nu ├ęcht een doorn in het oog. Het afsteken van illegaal vuurwerk lijkt op dit moment meer regel dan uitzondering. Vrijwel wekelijks krijgt de Hermandad klachten van […]
  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]