Arrestatie na vondst grote partij illegaal vuurwerk

De politie heeft woensdag in een Goors bedrijfspand maar liefst 200 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen, zo meldt het korps via Twitter. Tijdens de vondst heeft de politie ook een man gearresteerd, die ervan wordt verdacht meer met de partij vuurwerk te maken te hebben. De politie kwam het vuurwerk op het spoor via de controle van een automobilist, waarna de Cobra’s en mortieren in het bedrijfspand werden aangetroffen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu20 oktober 2018 Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu Het is de politie nu écht een doorn in het oog. Het afsteken van illegaal vuurwerk lijkt op dit moment meer regel dan uitzondering. Vrijwel wekelijks krijgt de Hermandad klachten van […]
  • Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor27 december 2016 Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot […]
  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]
  • Aanhoudingen na vuurwerkoverlast25 november 2016 Aanhoudingen na vuurwerkoverlast Er werd in het Goorse, met name via social media als Facebook, al langer over geklaagd. Harde knallen die bewoners van diverse Goorse wijken opschrikten in de afgelopen weken. Door één van […]