Hans Liberg, Winters Genieten, Ellen & Apollo en Ditis Goorus

Een bomvolle agenda in De Reggehof. Het theaterweekend wordt vanavond afgetrapt door Hans Liberg. De muziekkomiek komt met zijn show Tralalalala ten tonele. Een dag later is het de beurt aan de grote gecombineerde Winter Wonderland-voorstelling van Apollo met onder meer Ellen ten Damme (foto) op het podium. Op de slotdag van dit weekend komen er opnieuw veel lokale muzikanten in de schijnwerpers te staan. Ditis Goorus zal met het smartlappenkoor kerstnummers ten gehore brengen. Kijk hier voor kaarten voor een der shows. Verder prijkt natuurlijk het Winters GenietenĀ op de agenda met gezellige kraampjes en een extra koopzondag in het Goorse stadshart. Voor nog meer evenementen, check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]
  • Ellen ten Damme met Apollo in De Reggehof5 december 2016 Ellen ten Damme met Apollo in De Reggehof Het harmonieorkest van Apollo en Studi065 uit Enschede hebben de handen ineen geslagen. Eind deze maand komen ze met twee concerten, waarbij zelfs de befaamde zangeres Ellen ten Damme nog […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten…13 december 2019 Apollo, Goorse Revue en Winters Genieten… Een overvolle evenementenagenda voor dit weekeinde. In Goor zeker geen donkere dagen voor kerst want er is van alles te beleven. Op dit moment is de Paardenmarkt al in volle gang op het […]