Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten

Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d’Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als Willem Alexander en Maxima, Herman Brood, Paul de Leeuw en Youp van ’t Hek, het restaurant in. De schildering is ooit gemaakt door de Goorse kunstenares Lies de Vries. Sinds gisteren is er nog iemand toegevoegd aan deze galerij der groten. Het is wijlen Ben Keunenger oftewel Ben van de Smidse. De op 15 april van dit jaar overleden nestor van het horeca-etablissement in de Grotestraat is treffend afgebeeld door De Vries en dat met zijn geliefde drankje Berenburger voor zich. Een fraai eerbetoon.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse8 maart 2017 Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse Op de cover een foto uit lang vervlogen tijden met daarop het aangezicht van Bar Bistro d'Olde Smidse met daarop wijlen Ben Kuenenger en zijn toenmalige vrouw Yvonne die in Goor een stuk […]
  • Ben van de Smidse overleden15 april 2016 Ben van de Smidse overleden Ben Kuenenger is vanmiddag overleden. De uitbater van het overbekende restaurant Bar Bistro d'Olde Smidse leed aan een zeldzame vorm van leukemie. Na een aanvankelijk succesvolle […]
  • Bijzonder fotomoment bij De Smidse…5 juli 2017 Bijzonder fotomoment bij De Smidse… Een bijzondere gast, gisteravond aan tafel bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Daar was de bekende zanger/muzikant Hennie Vrienten. Gewoon om een hapje te eten. Het popidool van de band Doe […]
  • Een lekker ijsje voor noeste arbeid…2 augustus 2017 Een lekker ijsje voor noeste arbeid… Een bijzondere smaakvolle zomeractie van Bar Bistro d'Olde Smidse. Die zijn vandaag met de zogenoemde IJscobar op pad geweest naar de eerste van 6 Goorse bedrijven die via loting in […]
  • Dag Ben…17 april 2016 Dag Ben… Afgelopen vrijdag verloor Goor een markante horecaman. Ben Kuenenger overleed na een slopende ziekte op 67-jarige leeftijd. Reden voor Bert Schabbink, oud-columnist van deze site, om nog […]