Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo

Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en ‘winters genieten’ vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. Blikvanger was het gastoptreden van de in Nederland en Duitsland bekende zangeres, muzikante en actrice Ellen ten Damme. Het publiek genoot volop en Apollo bewees, onder leiding van ‘maestro’ Carl Wittrock wederom waarom het met recht de Goorse muziektrots mag worden genoemd.

 

Gerelateerde berichten

  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]
  • Hans Liberg, Winters Genieten, Ellen & Apollo en Ditis Goorus16 december 2016 Hans Liberg, Winters Genieten, Ellen & Apollo en Ditis Goorus Een bomvolle agenda in De Reggehof. Het theaterweekend wordt vanavond afgetrapt door Hans Liberg. De muziekkomiek komt met zijn show Tralalalala ten tonele. Een dag later is het de beurt […]
  • Ellen ten Damme met Apollo in De Reggehof5 december 2016 Ellen ten Damme met Apollo in De Reggehof Het harmonieorkest van Apollo en Studi065 uit Enschede hebben de handen ineen geslagen. Eind deze maand komen ze met twee concerten, waarbij zelfs de befaamde zangeres Ellen ten Damme nog […]