Bril gevonden Van Heeckerenweg

Aan de Van Heeckerenweg is vanmorgen een bril gevonden. Het betreft een bril op sterkte van het merk Hilfiger. De eigenaar van de bril kan contact opnemen via 0547 284141. 

Gerelateerde berichten

  • “Ik mis Jeanette nog elke dag”26 december 2010 “Ik mis Jeanette nog elke dag” In het jaarboek van Goorsnieuws, dat half januari verschijnt, wordt teruggekeken op de vliegramp in Tripoli waarbij Jeanette van Oeveren om het leven kwam. Vlak voor het fatale ongeluk […]
  • 20 augustus 2012 Warmste weekend sinds jaren in Goor Goor heeft een zeer warm weekend achter de rug. Vooral zondagmiddag steeg het kwik op veel plaatsen ruim boven de dertig graden uit in het Twentse Haagje. In de zon werden rond half vier […]
  • Een huis kopen in tijden van crisis?20 februari 2012 Een huis kopen in tijden van crisis? Makelaar Roetgerink, Laurens Otte en Bracht & De Vries organiseren¬†woensdag een info-avond-wonen. Thema is "Waarom juist nu wel een huis kopen?". Zij willen laten zien dat een […]
  • Zusjes Westerveen sluiten kunstproject af28 maart 2012 Zusjes Westerveen sluiten kunstproject af Het Kunstproject in het Gijmink wordt komende zaterdag afgesloten. Na allerlei verschillende activiteiten, zoals de picknick, verschillende workshops, oliebollen bakken en natuurlijk het […]
  • Olympia wint ook tiende wedstrijd25 november 2013 Olympia wint ook tiende wedstrijd De tafeltennissers van Olympia hebben ook de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De kersverse kampioen won thuis in de sportzaal aan de Kievitstraat tegen het reeds gedegradeerde […]