Wederom spetterende vuurwerkshow Morsink (adv)

Het einde van het jaar nadert. En dus maakt Morsink Vuurwerk zich traditiegetrouw op voor een knallend en sierlijk uiteinde. De grootste vuurwerkspecialist uit Goor en omgeving organiseert vrijdag weer een spetterende vuurwerkshow op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De show, die om 20.00 uur begint, heeft inmiddels een vaste plek op de agenda in het Twentse Haagje en biedt mensen ook de kans om het ruime aanbod van dit jaar te aanschouwen.


“Alles laten we zien. En we hebben weer zwaarder en fraaier siervuurwerk dan in de afgelopen jaren”, laat een enthousiaste vuurwerk-verkoper Ronald Morsink weten. “Als toetje van de show hebben nog de zware eindfinale. Dat is echt genieten.”

Aanbiedingen

De showroom is vrijdagavond ook geopend en kunt u uw bestelling al plaatsen. Tijdens de vuurwerkshow zijn er ook diverse (knal)aanbiedingen. U kunt ook online uw bestelling plaatsen. Ga naar de webshop op www.morsinkvuurwerk.nl en plaats nog voor 29 december uw wensenlijst. Dan krijgt u van ons extra vuurwerk gratis. De officiële verkoop begint dit jaar op donderdag 29 december. Morsink Vuurwerk is ook op 31 december de gehele dag geopend.