Goor verdeeld over windmolens op industrieterreinen

Het was een voorstel van de lokale PvdA om windmolens te plaatsen op industrieterreinen zoals het Goorse Zenkeldamshoek. Eerder werd een plan afgeschoten voor de bouw van een windturbine op die plek maar het werd weer actueel tijdens de discussie over windmolens in het buitengebied van Goor. Uit een poll op deze site blijkt dat er nog steeds verdeeldheid is over deze vorm van het opwekken van duurzame energie. Ook als het gaat om windmolens op industrieterreinen. 54% is er mordicus tegen en vindt windenergie überhaupt geen optie. De overige 46% denkt daar anders over en denkt dat bedrijfsterreinen daarvoor juist wel geschikt zijn. De volgende poll gaat over het vieren van kerst. Waar doet de Gorenaar dat ? Thuis of elders ? U mag het zeggen !

Goor: Liever geen windmolens op industrieterreinen

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren vrezen komst mega-windmolens in De Meene9 september 2016 Gorenaren vrezen komst mega-windmolens in De Meene Bewoners aan de ‘Markelose’ kant van Goor maken zich zorgen over de mogelijke komst van grote windturbines in het buitengebied van Goor. De Wollf wind-energie uit Heerenveen wil in totaal […]
  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]
  • Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek5 januari 2018 Höfteballooning deze zomer op Zenkeldamshoek Het luchtballonnen-evenement Höfteballooning vindt dit jaar plaats op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het is de negende editie van het evenement dat zijn oorsprong heeft in […]
  • FS Solutions en Veal Fine naar Zenkeldamshoek13 juli 2017 FS Solutions en Veal Fine naar Zenkeldamshoek Weer een goede impuls voor het Goorse bedrijfsleven en bedrijventerrein Zenkeldamshoek waar twee nieuwe grote bedrijven zich zullen gaan vestigen. FS Solutions B.V., dat nu nog in Rijssen […]