Goorse kerstfeestjes voor jong en oud…

Het is de week van de kerstborrels van de Goorse bedrijven, de kerstvieringen op de basisscholen en het samenzijn in de verzorgingstehuizen. De scholen sluiten het jaar af met diverse voorstellingen en zelfgemaakte kerstdiners zoals op de Puntdakschool waar gisteren heerlijk werd gegeten en er ook een kerstvoorstelling op het schoolplein plaats had. Ook bij de Prins Constantijnschool gezelligheid en muziek buiten met leerlingen en de ouders. Vanavond zijn er nog een aantal kerstvieringen op de andere Goorse basisscholen. De ouderen worden deze dagen ook in de watten gelegd. Zo organiseerde dagvoorziening Binnenhof een kerstbijeenkomst voor alle deelnemers en de mantelzorgers met een bingo, soep en harmonica-muziek.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof26 augustus 2019 Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in woonzorgcentrum De Stoevelaar zet elke eerste maandag van de maand zijn deuren open. Mensen kunnen dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en koffie komen […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Kerstborrels, vieringen en concerten…22 december 2017 Kerstborrels, vieringen en concerten… Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A […]
  • De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten5 september 2018 De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten Dagvoorziening De Binnenhof wil maar wat graag hun steentje bijdragen aan het dagelijkse leven van de ouderen in de Hof. Zo┬ábieden zij een vertrouwde plek aan ouderen die nog zelfstandig […]