Jumbo open op 1e Kerstdag

De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de kroon met het aantal openingsuren en is zelfs op 1e kerstdag geopend. In Goor een noviteit. Er is dan van 10.00 uur tot 17.00 uur de mogelijkheid om boodschappen te doen. De Jumbo is de enige van de vijf supermarkten die Goor rijk is, die dan geopend is. Van de overige supermarkten is naast de Jumbo op Tweede Kerstdag ook de AH en de Lidl geopend. Op oudejaarsdag zijn alle supermarkten de hele dag open en is er bij de Jumbo de mogelijkheid om tot 19.00 uur te winkelen. De rest gaat dan eerder dicht.

Gerelateerde berichten

  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’1 februari 2018 Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’ Jumbo Leussink aan de van Kollaan is de eerste Goorse supermarkt met een zogenoemd Pick up-point. Daar kunnen online bestelde boodschappen of in de winkel gescande artikelen worden […]
  • Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen21 september 2016 Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen De Lions club Goor-Diepenheim gaat zich inzetten voor de stichting 'Het Vergeten Kind'. Deze zet zet zich in voor verwaarloosde, misbruikte en/of gevluchte kinderen die thuis niet kunnen […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Gorenaar doen boodschappen in eigen kern15 oktober 2015 Gorenaar doen boodschappen in eigen kern Er mogen dan zorgen zijn over leegstand en ambiance in het Goorse centrum, toch doen de Gorenaren vaker boodschappen in de eigen kern. Dat blijkt althans uit onderzoek van  I&O […]