Jumbo open op 1e Kerstdag

De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de kroon met het aantal openingsuren en is zelfs op 1e kerstdag geopend. In Goor een noviteit. Er is dan van 10.00 uur tot 17.00 uur de mogelijkheid om boodschappen te doen. De Jumbo is de enige van de vijf supermarkten die Goor rijk is, die dan geopend is. Van de overige supermarkten is naast de Jumbo op Tweede Kerstdag ook de AH en de Lidl geopend. Op oudejaarsdag zijn alle supermarkten de hele dag open en is er bij de Jumbo de mogelijkheid om tot 19.00 uur te winkelen. De rest gaat dan eerder dicht.

Gerelateerde berichten

  • Goorse supermarkten in beweging…14 mei 2019 Goorse supermarkten in beweging… Het Goorse supermarktwezen krijgt een ander aanzien. Zoveel is wel duidelijk. Nu bekend is dat de Lidl alsnog mag bouwen aan de Kerkstraat, is er ook helderheid over de supermarkt aan de […]
  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’1 februari 2018 Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’ Jumbo Leussink aan de van Kollaan is de eerste Goorse supermarkt met een zogenoemd Pick up-point. Daar kunnen online bestelde boodschappen of in de winkel gescande artikelen worden […]
  • Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen21 september 2016 Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen De Lions club Goor-Diepenheim gaat zich inzetten voor de stichting 'Het Vergeten Kind'. Deze zet zet zich in voor verwaarloosde, misbruikte en/of gevluchte kinderen die thuis niet kunnen […]
  • Doar wordt oaver e schreven…21 mei 2019 Doar wordt oaver e schreven… Voor mijn dagelijkse boodschappen ga ik vaak naar de Emte op de Whee. Lekker dicht bij huis en voor de deur parkeren. Het is er meestal niet mega druk dus kun je mooi opschieten. Ik vind […]