Nauta kanshebber titel beste bestuurder van Twente

Ellen Nauta is een van de elf kanshebbers op de titel Beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar. De burgemeester van de gemeente Hof van Twente is opgenomen in een lijst die is samengesteld door het opinieweekblad De Roskam. Nauta is één van de gegadigden samen met de Enschedese burgemeester van Veldhuizen, de onlangs in Almelo vertrokken burgemeester Hermans, de Bornse burgemeester Welten en burgemeester Hofland van de gemeente Rijssen-Holten.

Ook de wethouders van Vlaanderen (Haaksbergen), Walder Hellendoorn en Eerenberg (Enschede) zijn genomineerd evenals de onlangs in Dinkelland opgestapte wethouders Kleissen en Stokkelaar van Dinkelland behoren tot de kanshebbers. vorig jaar werd wethouder Prent van Haaksbergen gekozen tot beste bestuurder. Nauta werd toen negende. De uitslag wordt dit weekeinde bekend gemaakt via de site van De Roskam.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]
  • Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente28 december 2020 Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is wederom genomineerd voor de titel 'Beste bestuurder van Twente'. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door […]
  • Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel26 december 2018 Nauta weer in race om jaarlijkse bestuurderstitel Burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente zit wederom bij de beste zeven beste bestuurders van Twente. Uit de lijst van 25 zijn er door het opinieweekblad De Roskam wederom […]
  • Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente…6 januari 2021 Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente… Normaal gesproken spreekt ze een overvolle hal van het Goorse gemeentehuis toe aan het begin van elk nieuwe jaar. Dit keer stond ze alleen voor een camera met haar Nieuwjaars-toespraak. […]
  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]