Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor

Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook in stand zal worden gehouden. Nadat twee midwinterhoornblazers de bezoekers op het plein voor de kerk welkom heetten, begon het mannenkoor lopend met het Gloria Intrada. Daarna werden nog 17 nummers gebracht waarin veel diversiteit te horen was. Het geroutineerde koor onder leiding van de bevlogen dirigent Hans Kienhuis werd kundig begeleid door pianist Roel Praas en werd bij een aantal nummers bijgestaan door het kinderkoor van basisschool De Albatros onder leiding van Rita Fokke. Het kerstconcert werd afgesloten met het bekende Happy Xmas (War is over) van John Lennon. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]
  • Volle bak bij concert Goors mannenkoor7 oktober 2019 Volle bak bij concert Goors mannenkoor Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor22 december 2014 Kerstconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een […]
  • Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg23 december 2016 Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg Tijdens dit Kerstweekend zijn de deuren in De Reggehof als te doen gebruikelijk gesloten. De meeste Gorenaren vieren de kerstdagen dan ook thuis. Toch is het ook altijd een traditie om […]