Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor

Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook in stand zal worden gehouden. Nadat twee midwinterhoornblazers de bezoekers op het plein voor de kerk welkom heetten, begon het mannenkoor lopend met het Gloria Intrada. Daarna werden nog 17 nummers gebracht waarin veel diversiteit te horen was. Het geroutineerde koor onder leiding van de bevlogen dirigent Hans Kienhuis werd kundig begeleid door pianist Roel Praas en werd bij een aantal nummers bijgestaan door het kinderkoor van basisschool De Albatros onder leiding van Rita Fokke. Het kerstconcert werd afgesloten met het bekende Happy Xmas (War is over) van John Lennon. Hieronder een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle bak bij concert Goors mannenkoor7 oktober 2019 Volle bak bij concert Goors mannenkoor Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]
  • Kerstborrels, vieringen en concerten…22 december 2017 Kerstborrels, vieringen en concerten… Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A […]