Sleutel gevonden in de Kerkstraat (update)

In de Kerkstraat is een sleutel gevonden. Mist u uw sleutel, dan kunt u contact opnemen via de mail. Update: De sleutel is bij de rechtmatige eigenaar terug.

 

Gerelateerde berichten

  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update)9 mei 2013 Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update) Woensdagavond is in de Laarstraat een tam lichtbruin konijntje, waarschijnlijk een Franse Hangoor, gevonden. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen via telefoon. Update: het […]
  • Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg16 maart 2015 Trouwring gevonden parkeerplaats De Malberg Op de parkeerplaats aan De Malberg is zaterdag een trouwring met inscriptie gevonden. Mist u uw trouwring, dan kunt u contact opnemen met Angela. Zij is te bereiken op 0547-273246 of via de mail.
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]