Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor

De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot op heden vier meldingen vanuit Goor. Op social media wordt meer geklaagd over het vroegtijdig afsteken van vaak zwaar en dus illegaal vuurwerk. Zo kregen wij te redactie nog een foto vanuit de Jacques Perkhof waar een vuilnisbak voor uitwerpselen van honden is opgeblazen.

Gerelateerde berichten

  • Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu20 oktober 2018 Politie is vuurwerkvandalisme meer dan beu Het is de politie nu ├ęcht een doorn in het oog. Het afsteken van illegaal vuurwerk lijkt op dit moment meer regel dan uitzondering. Vrijwel wekelijks krijgt de Hermandad klachten van […]
  • Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE)25 januari 2018 Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE) Er is de hele dag een grootscheepse controle bezig op recreatiepark 't Hessenheem tussen Goor en Markelo. De gemeente Hof van Twente is samen met de Belastingdienst, het UWV, de politie en […]
  • Horeca-controle in Goor18 oktober 2019 Horeca-controle in Goor De politie heeft gisteravond in een aantal Goorse horeca-gelegenheden een controle gehouden in het kader van de drank- en horeca-wet. Daar werd bekeken of de geldende regels werden […]
  • Weinig overtredingen tijdens fietscontroles7 december 2016 Weinig overtredingen tijdens fietscontroles De aangekondigde controles van de politie op verlichting bij fietsers hebben in de afgelopen periode in Goor en omgeving niet tot veel bekeuringen geleid. De surveillerende agenten […]
  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]