Mogelijk duizenden euro’s verduisterd bij Huurdersvereniging

Een mogelijk financiële rel rondom de penningmeester van de Huurdersvereniging Goor. De lokale club van woningbouwvereniging Viverion heeft de politie ingeschakeld vanwege vermoedens van verduistering van kasgeld door de penningmeester. De mogelijke fraude werd vorige week vrijdag ontdekt. De penningmeester van de huurdersvereniging is vanaf dat moment op non-actief gesteld. Hij was de enige die bij de kas kon komen. Bestuurs-secretaris Loes Visser heeft de vermoedens van fraude bevestigd. Om welk bedrag het gaat, wil ze niet zeggen. Toen de penningmeester twee jaar geleden begon zat er nog 18.000 euro in kas. Directeur Jan-Willem Allersma van Viverion laat in een korte reactie weten de gang van zaken te betreuren.

Gerelateerde berichten