Goor prominent op de buis op laatste dag van 2016

De mensen die thuis voor de buis de Oudejaarsavond hebben gevierd konden nogal wat Goorse gezichten spotten. Zo zond TV Oost de cabartetshow LöS uit van Helligen Hendrik. Daarin naast hoofdrolspeler Bert Eeftink zijn muzikale compaan Paul Schabbink en Lindsay van den Burg die een rol als date van de beroeps-mopperaar vertolkte. De show, opgenomen in het Hengelose Rabotheater, is via deze LINK terug te kijken. Ook was er een minuut televisie op RTL4 waarin Lydia Brinkmans en Marco Semmekrot centraal stonden. Het was de korte samenwerking van het eerder in de Anjerstraat georganiseerde feest voor Lydia in het kader van RTL’s Onvergetelijke Feestdagen. Dat filmpje is, na registratie, via deze LINK te zien.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]
  • Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert23 juni 2021 Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert De gemeente Hof van Twente wil niet meewerken aan een reportage van het tv-programma 1Vandaag over cybercrime. En dat is tegen het zere been van de lokale Partij van de Arbeid die juist […]
  • Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL24 mei 2018 Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de 'oude dag' bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, […]
  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Notkamp lost Van den Burg af als voorzitter van Apollo8 maart 2017 Notkamp lost Van den Burg af als voorzitter van Apollo Apollo heeft een nieuwe voorzitter. Tijdens de ledenvergadering gisteravond in De Bebsel trad Ruben van den Burg af en gaf de voorzittershamer over aan Luc Notkamp. De nu 36-jarige Van den […]