Hofdance zoekt dansgroepen

hofdanceDe organisatie van Hofdance is op zoek naar dansgroepen uit de Hof van Twente die op zaterdag 15 januari acte de presence willen geven in theater De Reggehof. Het is dan alweer voor de negende keer dat het evenement op de rol staat. Van breakdance tot stijldansen en van streetdance tot ballet, alles kan voorbij komen tijdens Hofdance. Vorig jaar deden uit Goor onder andere kinderrolstoeldansgroep ‘Joy on Wheels’ en de ‘Caroly Girls’ van Circus Caroly voor het eerst mee.

Wie geen aanmeldformulier heeft ontvangen kan contact opnemen met pr@nullreggehof.nl of telefoonnummer 284888.

Gerelateerde berichten

  • Actie voor vervanging Goorse AED’s27 november 2017 Actie voor vervanging Goorse AED’s De stichting Hart voor Goor gaat in de hele maand december geld inzamelen om de AED's die in Goor aanwezig zijn te kunnen vervangen. Er is voor de defibrilatoren zo'n 20.000 euro nodig. Er […]
  • ID-kaart verloren op de Whee6 oktober 2014 ID-kaart verloren op de Whee Op de Whee, in de omgeving van de Scherpenzeelseweg, is een ID-kaart verloren op naam van R. Jordens. De vinder kan contact opnemen via telefoonnummer 06-24622712.
  • Wandel4daagse zonnig van start5 juni 2012 Wandel4daagse zonnig van start Ruim 800 wandelaars zijn vanavond van start gegaan tijdens de wandel4daagse van Goor. In tegenstelling tot het herfstachtige weer van gisteren konden de wandelaars genieten van prachtig […]
  • Vrijwilligers gezocht voor Wheehof30 mei 2014 Vrijwilligers gezocht voor Wheehof Carint is voor woonzorgcentrum De Wheehof in Goor op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het bereiden en serveren van maaltijden voor de bewoners voor één van de woongroepen. […]
  • Voorbereidingskrediet Masterplan overschreden6 juli 2011 Voorbereidingskrediet Masterplan overschreden De kosten van het voorbereidingstraject voor het Masterplan zijn hoger uitgevallen dan geraamd. In totaal heeft de gemeente al 65.000 euro geinvesteerd in de voorbereidingen om het centrum […]