Slaapkamerbrand in de Merelstraat

De brandweer moest vanmiddag in actie komen in de Merelstraat. Daar ontstond brand in één van de slaapkamers en de badkamer. De brandweer was snel ter plekke en had het vuur snel onder controle maar kon grote schade niet voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. Er was sprake van veel rookontwikkeling. Eén van de bewoners is onderzocht in een ambulance. De politie hield omstanders op afstand.

Foto’s: Dennis Schepers en Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis26 juli 2017 Keukenbrand Mulderskamp, twee personen naar het ziekenhuis Een keukenbrand vanavond in een woning aan de Mulderskamp. Daar ontstond brand in de afzuigkap. De vrouw des huizes en een man ademden daarbij dusdanig veel rook in dat zij met een […]
  • Snoeihout vat vlam in buitengebied17 maart 2017 Snoeihout vat vlam in buitengebied De Goorse brandweer is aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand aan de Oude Postweg net buiten Goor. Daar stond een vracht snoeihout in brand op een stuk land. Hoe de brand op […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie28 juli 2016 Inbraak vlak voor brandstichting bij Wawollie Er is ingebroken in kringloopwinkel Wawollie, vlak voordat het pand werd verwoest door brand. Dat zegt de politie in het RTV Oost opsporingsprogramma Onder de Loep. Onderzoek heeft […]
  • Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat30 december 2016 Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat Een korte felle brand aan de Reigerstraat (hoek Putterstraat) heeft een coniferenhaag in de as gelegd. Door snel ingrijpen van de brandweer kon een aangrenzende carport met caravan gered […]